Månedens 5 kjappe med Martin Grøtterud

Månedens 5 kjappe med Martin Grøtterud

Profilbilde Martin Grøtterøud

Endelig er spalten Månedens 5 kjappe tilbake! Denne gangen med butikksjef Martin Grøtterud fra Rema 1000 Borgheim – vår nye hovedsponsor. Velkommen til Nøtterøy Fotball Martin + Rema 1000 Borgheim!

Sponsoransvarlig Kevin Medby og styreleder Anniken B. Gunleiksrud kommer nok aldri til å glemme den dugnadslørdagen på NIF da butikksjef Martin kom bort til oss og lurte på om butikken hans kunne ta over plassen til sponsorskiltene vi var i ferd med å ta ned. Det ble en gledens dag og en meget lett match med tanke på å få ny hovedsponsor på plass. Rema 1000 Borgheim har allerede vist seg som en solid støttespiller for klubben, og vi ser frem til fortsettelsen. Her kan dere bli bedre kjent med Martin. Velkommen til Nøtterøy Fotball Martin og Rema 1000 Borgheim!

1: Hvorfor har Rema 1000 Borgheim valgt å gå “all in” som ny hovedsponsor for Nøtterøy Fotball?

Vi har valgt å gå inn fordi vi ønsker å støtte opp lokalt, dette er også i tråd med REMA 1000 sine verdier med å stille opp og bidra i lokalmiljøet. Det er et fantastisk idrettsanlegg som mange barn, unge og voksne har en tilknytning til og glede av, så for vår del er det en glede å kunne bidra.

2: Du er innflytter (hadde tidligere en Rema 1000 butikk på Notodden). Hva er ditt inntrykk av Nøtterøy Fotball?

Det stemmer, jeg pendlet 4,5 år fra Tønsberg/Nøtterøy til Notodden. 

Mitt inntrykk er at NIF banen er et samlingspunkt for barn og unge på øya. Om det er trening, dugnad, en løpetur, å henge en søndags formiddag eller på cup, så er denne plassen utrolig viktig for de som bor på Nøtterøy. Det virker som om det er et fellesskap om at ting skal være i orden, og at det tilrettelegges for fotballglede og sosialt samvær.

3:  Har du barn som spiller fotball i NIF?
Eldste datter (7) har spilt på NIF, men prøver seg nå på håndball, minste datter (3) kan fort havne i fotballen, vi får se. De vil uansett ha utbytte av idrettsparken i mange år fremover. 

4: Hvilket forhold har du til fotball? Har du spilt / spiller du selv?
Jeg har spilt fotball (midtstopper) frem til 15-16 års alderen. Det ble etterhvert veldig tidskrevende, så jeg valgte å hoppe av.

5: Hva kunne du ønske Nøtterøy Fotball investerte i / etablerte som et tilbud?

Ikke fotball relatert, men frisbee-golf, eller en pump-track bane for sykkel. Ville gjort at ennå flere brukte idrettsparken. 
Red: Et ønske som videreformidles til hovedforeningen.